ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.

ANEXELL Logo
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  π. Βουλευτής Ευβοίας
_______________________________________________________________________
Ελ.Βενιζέλου 8, ΤΚ 34100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221076674 - 6932746815

                                                                                                        

Ο π. Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, πιστεύοντας ότι  το – ούτως, ή άλλως ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ από τη δεκαετία του 1960 Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου – αποτελεί κύριο βήμα προβολής του Ελληνικού Πνεύματος κάθε έτος, που μπορεί να διανθίζεται από σωστά επιλεγμένα πολιτισμικές παραγωγές του διεθνούς πνεύματος, ΑΛΛΑ ΟΧΙ να παραγκωνίζεται από ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΕΣ παραγωγές ενός μόνο (κατά κύριο λόγο) εθνικού πολιτισμού (Βελγίου), όπως έπραξε ο έως πρότινος καλλιτεχνικός επιμελητής και σύμβουλος του Φεστιβάλ Γιαν Φάμπρ Βελγικής καταγωγής, επιλέγοντας από τα 40 έργα του Φεστιβάλ ΜΟΝΟ 3 να εκπροσωπούν το Ελληνικό Πνεύμα και 37 κυρίως το Βελγικό Πολιτισμό,   κατέθεσε μέσω του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Β. Κόκκαλη Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού, ζητώντας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ :
Α) Η  ΑΠΩΛΕΙΑ της Ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας του Φεστιβάλ Αθηνών και
Β) Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ θέσεων απασχόλησης ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  καταπληκτικών και γεμάτων έμπνευση Ελλήνων καλλιτεχνών, που διατρανώνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον ελληνικό πολιτισμό και αποτελεί επιτακτική ανάγκη να εξακολουθήσουν να το πράττουν.

Ολόκληρη η Επίκαιρη έχει ως εξής:

C:\Users\User\Downloads\festival 001 (1).jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου