Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου, στη Χαλκίδα, η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας.

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου, στη Χαλκίδα, η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και με ενθουσιώδη συμμετοχή πλέον των 100 στελεχών του κόμματος – μελών της συνέλευσης.
Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης παρουσίασε ένα ένα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και έθεσε ξεκάθαρα ως στρατηγική στόχευση της τρέχουσας θητείας των κομματικών οργάνων στο Νομό την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτο κόμμα στην Εύβοια, μέσα από το άνοιγμα της λειτουργίας των οργανώσεων στις τοπικές κοινωνίες και τη συμμετοχή όλων των μελών, χωρίς αποκλεισμούς.
Πριν την ομιλία του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, χαιρετισμό στη συνέλευση απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και ο βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Ακολούθησαν:
  • Τοποθετήσεις τριών προέδρων Τοπικών Οργανώσεων, αντιπροσωπευτικές της γεωγραφικής διασποράς των οργανώσεων στο Νομό: της κας Αναστασίας Σίδερη από τη τοπική Ιστιαίας-Αιδηψού, του κ. Αλέξανδρου Θεοδοσίου από την τοπική Διρφύων-Μεσσαπίων και του κ. Νίκου Παντελή απο την τοπική Καρύστου.
  • Τοποθετήσεις του πρ. Βουλευτή κ. Κώστα Μαρκόπουλου, του πολιτευτή κ. Βασίλη Δεμερτζή, της κ. Τζοβάννας Γκόκου, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και του πολιτευτή κ. Μάνου Φωτάκη.
  • Τοποθετήσεις των προέδρων των επιμελητηρίων (ΕΒΕΕ, Οικονομικό, ΤΕΕ), του Ιατρικού συλλόγου και πολλών εκπροσώπων φορέων, συνδικαλιστών και στελεχών του κόμματος.
Πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, ο Γραμματέας της Π.Ε. κ. Λευτέρης Αυγενάκης απευθύνθηκε στη συνέλευση, μετέφερε χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέπτυξε τον ξεκάθαρο πολιτικό λόγο του κόμματος, κάλεσε τα στελέχη σε διαρκή κινητοποίηση, συμμετοχή και αγώνα κοντά στις οργανώσεις, και απάντησε σε ερωτήματα των μελών της συνέλευσης.
Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των στελεχών, το αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, ο σεβασμός στη διαδικασία διεξαγωγής της, το επίπεδο των τοποθετήσεων και η διάθεση για συμμετοχή στους κοινούς αγώνες που μας περιμένουν, δίνουν σε όλους μας δύναμη και τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί, με ενότητα και χωρίς αποκλεισμούς θα πετύχουμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, κα Λίλιαν Ζλακώνη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, όπως επίσης και το προσωπικό του Οργανισμού για την τεχνική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου