ΖΩΔΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016


ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σας την ημέρα του Σαββάτου είναι στο κατακόρυφο,η Σελήνη δίπλα σας,εσείς μπορείτε να προωθήσετε εργασιακά θέματα τις πρωινές ώρες και μετά να ασχοληθείτε με το σύντροφο.Την Κυριακή αναπολείτε..χρήματα,παλιούς έρωτες..
ΤΑΥΡΟΣ

Οι δικοί σας ανθρωποι σας έχουν ανάγκη φίλοι Tαύροι,παρακάμψτε όσα σας κρατούν σε απόσταση και αλλάξτε τα δεδομένα εσείς οι ίδιοι.Πλησιάστε τους πριν να είναι αργά!Η θέση της Σελήνης στον φιλικό σας τομέα καταπραϋνει την πίκρα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ξεκινήσετε αυτό το διήμερο κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο,πράγματα που καιρό θέλετε να αλλάξετε..αν μάλιστα ξεπεράσετε τους φόβους σας για τις μεγάλες αλλαγές,σίγουρα θα νικήσετε την όποια σας δυσκολία να ισορροπήσετε και επαγγελματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές Καρκινοι μου για κοινωνικά θέματα,γιαυτό και σείς ψάχνετε τρόπους για να..αβγατίσετε τα χρήματά σας.Η Σελήνη βοηθά,στη θέση του Ιχθύ ενισχύει τις επιθυμίες σας ακόμα πιο πολύ.


ΛΕΩΝ

Στηρίξτε τις αποφάσεις σας κι ασχοληθείτε με τα οικονομικά σχέδιά σας.Μην απαιτήσετε απο το σύντροφο αποδείξεις συναισθημάτων την Κυριακή γιατί διαφοροποιούνται οι προσδοκίες κι οι τόνοι ανεβαίνουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κέρδη φέρνει το πλανητικό σκηνικό και πολλές καλές επιλογές.Η θέση της Σελήνης κι η στενή επαφή με τον Ποσειδώνα είναι καταλυτική για τα προσωπικά σας.Η θέση της στους Ιχθύς και το τετραγωνο με τον κυβερνήτη σας μπλοκάρει λίγο.


ΖΥΓΟΣ

Αυτο που κάνει τη διαφορά σε σας είναι η ικανότητα σας να επικοινωνείτε άνετα.Η σελήνη είναι στον 6ο οίκο σας,μπορείτε να βασιστείτε στο δυνατό ένστικτο και την  διπλώματικότητά σας στον εργασιακό χώρο.Προχωρώντας το διήμερο,άλλα μετρούν..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη θα σας φτιάξει τη διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο..δεν αποκλείεται να είναι οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.Η αντίθεση Σελήνης-Δία σας φέρνει κοντά με τον σύντροφο..τόσο που μπορεί να αρπαχτείτε!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαύστε τον αγώνα και η επιτυχία θα ΄ρθεί ελεύθεροί μου σκοπευτές.Διασκεδάστε με φίλους, με συναδέλφους,ελευθερώστε θετική ενεργεια και χαλαρώστε..γιατί το πάθος σας για τη δουλειά,είναι έτοιμο να εκραγεί!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλο σας το ενδιαφέρον στρέφεται στην αισθηματική σας ζωή..η μέρα του Σαββάτου είναι καλη μέρα.Την Κυριακή η Σελήνη βοηθά να ανανεωθείτε και να γοητεύσετε τον περιγυρό σας.Το ταίρι σας βέβαια,κάνει λιγάκι το δύσκολο...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να έχετε οικονομικά κέρδη αυτό το διήμερο.Στη δουλειά σας όμως ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές.Οι συγκυρίες πάντως είναι ευνοϊκές στο περιβάλλον σας,η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί την ανάλογη σιγουριά.


ΙΧΘΥΣ

Καλά θα κάνετε ψαρακια μου να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας,για ψύλου πήδημα!Είναι μέρες προόδου και εκπλήξεων.Βέβαια η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας κι η σύνοδος του με τη Σελήνη δεν είναι κι η καλύτερη των εκπλήξεων!


επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙA ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα www.alkhstis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου