ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όταν οι.......συριζαίοι της Ισπανίας, οι Podemos, αποκαλούν την Ελλάδα προτεκτοράτο της Ε.Ε. εμείς οι Έλληνες τι περιμένουμε για να αντιδράσουμε ; Ως πότε θα ζούμε υποταγμένοι στον φόβο ; Ως πότε θα ανεχόμαστε την χειρότερη και σκληρότερη μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ; Ως πότε θα ανεχόμαστε την χειρότερη μνημονιακή αντιπολίτευση ;

Αυτοί που σήμερα μας “κυβερνούν” απλώς διαχειρίζονται τις εντολές των δανειστών. Δεν αποφασίζουν για τίποτα . Έκλεισε επώδυνα το ασφαλιστικό και τώρα έρχεται το εργασιακό. Θα αποφασίσει για τα δικαιώματα και την τύχη του Έλληνα εργαζόμενου 9μελής επιτροπή. Οκτώ ξένοι και ένας Έλληνας !.... Και θυμηθείτε θα κοπούν 13ος και 14ος μισθός και στον ιδιωτικό τομέα, θα κοπούν όλα τα επιδόματα, θα νομιμοποιηθούν οι ομαδικές απολύσεις και άλλα πολλά. Με το ασφαλιστικό τελείωσαν τα άσχημα , τώρα έρχονται τα χειρότερα.
Και ο Ελληνικός λαός καλείται , καθοδηγούμενος από τα ελεγχόμενα και εκβιαζόμενα ΜΜΕ, να διαλέξει εναλλακτικές λύσεις ανάμεσα σε 5 -6 φιλομνημονιακά κόμματα σε κόμματα που ως αρχή έχουν το “πάση θυσία στο ευρώ”
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το μόνο ευρωσκεπτικιστικό (όχι αντιευρωπαϊκό) κόμμα που έχει συγκεκριμένες προτάσεις και προτείνει λύσεις που θα δώσουν πίσω την εθνική μας κυριαρχία και θα οδηγήσουν την χώρα στην ανάπτυξη . Όλοι οι άλλοι έχουν επιλέξει υποταγή , υποτέλεια και φτώχεια με αντάλλαγμα την εξουσία τους.
Ο ελληνικός λαός αποφασίζει.

Θ. Τουσιάδης
Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ
Στερεάς Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου