Η Αγγλία έφυγε από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το μεγάλο μας και τραγικό μας πρόβλημα είναι κατ αρχήν ότι η διαχείριση των σοβαρότερων , των υπαρξιακών μας σαν κράτος προβλημάτων γίνεται κυρίως  από ανθρώπους με λυμένο το οικονομικό τους πρόβλημα και μάλιστα με άνετο τρόπο στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Η όλη διαδικασία βέβαια γίνεται επιπόλαια, χωρίς σχεδιασμό και πάντα στο γόνατο. Εκ του αποτελέσματος προκύπτουν αυτά εν έτη 2016.

    Η Αγγλία έφυγε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλό ή κακό γι αυτήν; Είμαι σίγουρος ότι επειδή είναι μια χώρα με βαθύ κράτος και σχεδιασμό δεν θα χάσει και αυτό θα φανεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια .
  Εμείς τώρα σε σχέση με το Brexit , αν πράξουμε σωστά , ειλικρινά απέναντι σε θεσμούς και κράτη χωρίς μικροκομματισμούς , και να θέλουν κάποιοι για το δικό τους συμφέρον να καταδικάσουν τους υπόλοιπους, τότε υπάρχει ελπίδα η οποία δεν είναι άλλη από το , έστω λίγο πριν τελειώσει η τελευταία δανειακή σύμβαση με τους εταίρους, να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές και να δανειστούμε χρήματα για ανάπτυξη κυρίως. Αν δεν γίνει αυτό , δεν έχουμε καμία ελπίδα να μπορέσουμε να υπάρξουμε σαν κράτος με την σημερινή έννοια του κράτους.
Σεβαστοί κύριοι πολιτικοί πράξτε τα δέοντα.
Απόστολος Γκλέτσος

Δήμαρχος Στυλίδας – Αρχηγός κόμματος ΤΕΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου