Ο Ο.ΠΕ.Χ. συγχαίρει αθλητές-τριες του συλλόγου για τις ατομικές διακρίσεις‏‎

Όπως έχει αποδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο παλιότερα όσο και πολύ πρόσφατα η ομάδα μας o Ο.ΠΕ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ έχει υψηλού επιπέδου διακρίσεις από αθλητές-αθλήτριες πού προέρχονται οι περισσότεροι από τα σπάργανα της και αποτελούν προϊόν σκληρής,υπεύθυνης και συστηματικής δουλειάς.
Έτσι αισθανόμαστε την υποχρέωση να συγχαρούμε θερμά τον Φάνη Ρουσόπουλο διεθνή με τις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων και Παίδων με κατάκτηση προ λίγων ημερών χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Επίσης τον Οδυσσέα Αδάμ για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.
Στο beach volley τον αθλητή μας Στέφανο Μανδηλάρη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Κ-19 τουρνουά Regional της ΕΣΠΑΑ καθώς και τον Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ22 που έγινε στον Σχινιά. Ακόμα την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Έλενα Γεωργαντά για τις διακρίσεις της στα τουρνουά Masters-Nova beach volley.
Στο ίδιο άθλημα σημαντικές είναι οι επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου μας Βασίλη Μανδηλάρη 2ο μέχρι στιγμής στην βαθμολογία των Masters,ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Άγγελο θα είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-22.Ο τελευταίος μαζί με τον αθλητή Χατζηνικολάου από την Κώ, θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-19 που θα γίνει στην Κύπρο.
Επίσης η Λένα Μπιτάδου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά Regional K-19 της ΕΣΠΑΑ.
Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες τους γιατί πάνω από τρεις δεκαετίες γράφουμε έμπρακτα ιστορία στο άθλημα τού βόλλευ της Χαλκίδας μην εγκαταλείποντας ΠΟΤΕ τις υποδομές μας αφού πιστεύουμε ότι έτσι συντελούμε στην άνοδο του αθλήματος.
Τρανή απόδειξη τα εκατοντάδες μικρά παιδιά που έρχονται κοντά μας και από τα οποία θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί πρωταθλητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου