Πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Εύβοιας του ΚΚΕ για το 20ο Συνέδριο του Κόμματος.

Πλατιά πολιτική εξόρμηση διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Εύβοιας του ΚΚΕ στο λαό της περιοχής, εν όψει του 20ου Συνεδρίου του Κόμματος που θα διεξαχθεί από τις 30 Μάρτη έως τις 2 Απρίλη με σύνθημα "Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ! Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία, για την εξουσία- το σοσιαλισμό!"

Με ένα τετρασέλιδο φυλλάδιο με τίτλο «Η δύναμή σου είναι εδώ! Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ριζικής αλλαγής! Μπορείς να τους νικήσεις αν το αποφασίσεις!», το ΚΚΕ απευθύνεται σε εργατοϋπάλληλους, άνεργους και άνεργες, αυτοαπασχολούμενους, βιοπαλαιστές αγρότες, συνταξιούχους, νέους και νέες καλώντας τους να συμπορευθούν με το ΚΚΕ, «για να ανοίξει ο δρόμος της πραγματικής φιλολαϊκής διεξόδου».
Στο φυλλάδιο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και τονίζεται η ανάγκη «να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη», καθώς, όπως σημειώνεται, «αυτός είναι ο δρόμος και για να υπερασπιστούμε τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να διεκδικήσουμε αναπλήρωση των απωλειών, στοιχειώδη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και για να προετοιμάσουμε τις νέες αναμετρήσεις, τους νέους νικηφόρους αγώνες, με στόχο την πραγματική εξουσία του λαού, τη μόνη που μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, σύμφωνα με τις επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις».

Η πολιτική εξόρμηση περιλαμβάνει περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, χωριά καθώς και χώρους που σπουδάζει και μορφώνεται η νεολαία.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν περιοδείες Την Τρίτη 7/3:
10.00 π.μ. στο εργοστάσιο Μιμίκος του Κόμματος

Την Τετάρτη 8/3:
6.45 π.μ. στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκίδας
9.30 π.μ. σε σχολεία της Χαλκίδας
11.00 π.μ. στο εργοστάσιο ΠαλίρροιαΣτα πλαίσια της εξόρμησης προγραμματίζονται ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις:
  • Στην Ιστιαία την Τρίτη 7/3, 6.30 μ.μ., στην πλατεία (καφετέρια Αίγλη), με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Στην Κάρυστο το Σάββατο 11/3, 7.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, με ομιλητή τον Αντώνη Κούκουρα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Στη Στροφυλιά την Τετάρτη 15/3, 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο.
  • Στη Χαλκίδα την Πέμπτη 16/3, 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο Αλιβέρι την Παρασκευή 17/3, 8.00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο.

Για να διαβάσεται ολόκληρο το τετρασέλιδο φυλλάδιο επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου