Εκδρομή στο Μουσείο της Ακρόπολης προγραμματίζει η Εταιρία Πολιτισμού Χαλκίδας

Η Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας διοργανώνει εκδρομή στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:

Η Εταιρεία θα ναυλώσει πούλμαν 50 ατόμων.  Ώρα αναχώρησης: 10.15 π.μ. από την περιοχή του Βούρκου. (έναντι του σχολικού συγκροτήματος).  Ώρα επιστροφής: 6 μ.μ. (από Αθήνα). Η ξενάγηση τόσο στο Μουσείο της Ακρόπολης όσο και στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα γίνει από πτυχιούχο ξεναγό. Τιμή εισιτηρίου: 15€ (περιλαμβάνει: μεταφορά, ξεναγό, είσοδο μουσείου).  Οι δικαιούχοι δωρεάν εισόδου, κόστος: 10€
Δωρεάν είσοδο δικαιούνται: 1)Οι νέοι ηλικίας έως 18 ετών, των εντός της ΕΕ χωρών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την επιβεβαίωση της ηλικίας. 2) Οι φοιτητές ή σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
3)Οι κάτοχοι της ‘Κάρτας Ελευθέρας Εισόδου’.
4)Οι Έλληνες άνεργοι πολίτες με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.

Δηλώσεις συμμετοχών και καταβολή της αξίας του κόστους συμμετοχής θα γίνεται στον κο Βαγγέλη Τσότζολα, μέλος του ΔΣ, ο οποίος θα βρίσκεται στο Κατάστημα - Καφεκοπτείο Γαλάνης, Οδός Αρεθούσης. (ώρες καταστημάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου