ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου του ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, στην Χαλκίδα, στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ, με θέμα  ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΄΄ .
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Δέσποινα Καραμπέτσου, η οποία δηλώνοντας παρόν σε όλες τις ενέργειες που συμβάλλουν στην προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, παρουσίασε  τις δράσεις του Συνδέσμου. Ακολούθως η κα πρόεδρος αναφέρθηκε και εξήγησε αναλυτικά τους σκοπούς για τους οποίους οργανώθηκε το 1ο Συνέδριο του ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι κυρίως εργασίες του Συνεδρίου και η ενημέρωση των συνέδρων, με βασικούς εισηγητές τον κο Κατσαλή Αντώνη (Consulting G. Training) και την κα Μυρτώ Χαμπάκη (Senior Manager στον τομέα διαχείρισης κινδύνων της Crowe Sol Consulting).  

Αναλυτικότερα : O κος Κατσαλής Αντώνης αναφέρθηκε στην τρέχουσα οικονομική κρίση και παρουσίασε τρόπους για την αντιμετώπιση της καθώς και τακτικές εξεύρεσης μέσα σε αυτή πραγματικών ευκαιριών,  η αξιοποίηση των οποίων μπορεί να οδηγήσει στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Η κα Μυρτώ Χαμπάκη επικεντρώθηκε στην οδηγία IDD, που σε συνδυασμό με την εφαρμογή της οδηγίας SOLVENCY II αλλάζει τον τρόπο της καθημερινής λειτουργίας των ασφαλιστικών γραφείων.
Το Συνέδριο - το οποίο συνδιοργανώθηκε με το Επιμελητήριο Ευβοίας - παρακολούθησαν τουλάχιστον 140 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου, ενώ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΣΑΣ, εκπρόσωποι του Παγκύπριου Συνδέσμου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, καθώς επίσης και στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ και ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Συνεδρίου ο ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ πραγματοποίησε και την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του.
Τυχερή της βραδιάς κερδίζοντας το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε μια χρυσή λύρα,  ήταν η κα Σταμογιάννη Πηνελόπη.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική και διασκέδαση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου