Τα ζώδια σήμερα.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ 
Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα www.alkhstis.gr
ΚΡΙΟΣ +=

Η αντίθεση ιδιομοιρίας Δία-Ουρανού στο ζώδιό σας Kριοί μου και η συνάντησή τους με τον Αρη αυξάνει την αυτοπεποίθηση δίνει αισιοδοξία,φέρνει και.. ένταση.Φροντίστε να είστε ευγενικοί στις συναλλαγές σας.


ΤΑΥΡΟΣ =

Το ενδιαφέρον για τη δουλειά και οι αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας της,φέρνουν στο προσκήνιο ιδανικές προυποθέσεις συμφωνιών και συναλλαγών.Η Σελήνη απέναντί σας και σε αντίθεση με τον Αρη κάνει ότι μπορεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ +

Αναλάβετε πρωτοβουλίες και τακτοποιήστε τις εργασιακές σας υποθέσεις Δίδυμοί μου,είναι η καλυτερη μέρα να προχωρήσετε θετικά.Ο Ήλιος απ τους Ιχθύς κι ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας βάζουν σε μια νέα τροχιά δραστηριοποίησης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Παρότι βρίσκεστε στο επίκεντρο με τη Σελήνη μεταξύ Ζυγού-Σκορπιού,στον εργασιακό χώρο τα πράγματα φαίνεται να είναι αλλιώς.Τα νεύρα και η ένταση σας`αποσυντονίζουν,ο κυβερνήτης σας όμως δεν σας αφήνει ακάλυπτους.


ΛΕΩΝ +

Κάποιες μικροδυσκολίες δίνει η μέρα με το εξάγωνο Δία-Κρόνου μες στο σπίτι..θα δώσει όμως και τα εύσημα με το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού.Το βράδυ σας αποζημιώνει διπλά και μάλιστα με το παραπάνω!!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Οσο ανησυχείτε για τις σχέσεις και τις επαφές φίλοι μου τόσο θα έρχονται διάφορα περίεργα θέματα στην επιφάνεια..με το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού στον Κριό,πάντως έχετε ελπίδες για την βελτίωσή τους.


ΖΥΓΟΣ+=

Με την συνάντηση Σελήνης-Δία και το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες στην προσωπική σας ζωή..να θυμάστε όμως πως εύκολα μπορεί να ΄ρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη,ακόμα και με το σύντροφο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ +=

Παρασκηνιακή μέρα..υγεία και καθημερινή ενασχόληση είναι στο προσκήνιο.Ο Άρης αγκαλιά με τον Ουρανό κι η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία..κι οι δυό όψεις για τα δικά σας θέλω.Οι αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά ωστόσο δεν αποκλείονται.


ΤΟΞΟΤΗΣ =+

Αγχωμένοι νιώθετε σήμερα και κάπως εγκλωβισμένοι λόγω της πλανητικής στενότητας Ποσειδώνα- Κρόνου που δεν σας επιτρέπει να έρθετε σε μια συνενόηση με την οικογένειά σας.Το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου όμως είναι απο τις καλύτερες όψεις των ημερών και σας αφορά προσωπικά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Ρίξτε τους τόνους σήμερα φίλοι μου γιατί μπορεί η Σελήνη να σας επηρεάζει θετικά,ωστόσο η πρόσφατη συνάντηση της με τον Δία θα δημιουργησει ένα θέμα στο επικοινωνιακό σας κομμάτι σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ +=

Ο Αρης σήμερα κάνει συνάντηση κορυφής με τον κυβερνητη σας κι εκείνος όψη τριγώνου με τον Κρόνο..Σελήνη κι Αφροδίτη τους πλαισιώνουν μαχητικα.Προσοχή στις εντάσεις στη δουλειά γιατί όλοι πλανήτες δεν δείχνουν το ίδιο έλεος.


ΙΧΘΥΣ =+

Αν εξαιρέσουμε τα επαγγελματικά που βάλλονται λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου κατά τα άλλα η πολυαστρία που έχετε στον οικο των οικονομικών σας και το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου φαίνεται να συμβάλλουν στη ανανέωσή σας ψαράκια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου