Τα ζώδια σήμερα.

ΚΡΙΟΣ =

Αν κάτι σας δυσκολέψει σήμερα,θα είναι τα οικονομικά κι αυτό λόγω της Ν Σελήνης στον Ταύρο. Θα επηρεαστούν έντονα οικονομικές και προσωπικές σχέσεις και θα ανατραπούν οι ισορροπίες.


ΤΑΥΡΟΣ -

Η Ν Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει απρόοπτες εξελίξεις,μια σειρά γεγονότων μπορεί σας βγάζει απο το πρόγραμμα,παράλληλα απαιτεί καινούργια ξεκινήματα που πριν τα τολμήσετε πρέπει να  σκεφτείτε πολύ.


ΔΙΔΥΜΟΙ =

Μια παροδική κρίση στα επαγγελματικά σας είναι η απόρροια της σημερινής έκλειψης που όμως μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε.Κυνηγήστε στόχους, φιλοδοξίες και κόψτε κακές συνήθειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι στόχοι σας λόγω της έκλειψης,θα υπάρξουν μυστικές επαφές για αλλαγές.Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις με φίλους και συνεργάτες.


ΛΕΩΝ =

Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σήμερα,ίσως όμως`προκληθούν εντάσεις σε επαγγελματικές σχέσεις λόγω της Ν Σελήνης.Προτοιμαστείτε σιωπηλά για `κάθε κίνηση στα επαγγελματικά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Αρκετά θετική είναι η μέρα αυτή και παρότι ημέρα έκλειψης φέρνει σημαντικές ευκαιρίες. Ταξίδια,γνώση και προσωπική προβολή είναι στο πλάνο.Ωστόσο κάποιο σας σχέδιο,πιθανόν να αλλάξει.


ΖΥΓΟΣ =

Η Ν Σελήνη μιλά για ανανέωση κι η Αφροδίτη για έρωτες εξ αποστάσεως..αποφύγετε λάθη και αβλεψίες που μπορεί να φανερώσουν περίτρανα σωστά και λάθη στο ίδιο καλάθι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ -

Η χθεσινή Ν Σελήνη στον άξονά σας σήμερα και οι αναπροσαρμογές σε σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε εφαρμογή.Η συμμετοχή του Ερμή δυσκολεύει τα πράγματα και απαιτεί ανανέωση.


ΤΟΞΟΤΗΣ =

Την ανάγκη σας να οργανώσετε καλύτερα τις εργασιακές σας υποθέσεις υποδαυλίζει η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σήμερα,δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Περίεργη μέρα η σημερινή,με την Ν Σελήνη στον Ταύρο οι γνωριμίες υποσχονται πολλά.Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας χολαίνει..χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλύψει πολλά ανεπιθύμητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ-

Σήμερα θα ξεκαθαριστούν πολλά για να μπορέσει έτσι να έρθει ισορροπία μέσα στο σπίτι σας. Αφορμή η Ν Σελήνη στον Ταύρο που θα φανερώσει καλά και κακά της οικογενειακής ζωής.


ΙΧΘΥΣ =

Ρομαντισμός και προτάσεις ψαράκια μου είναι στο πρόγραμμα σήμερα μετα την πραγματοποίηση της Ν Σελήνης.Ακολουθήστε συμβουλές συγγενών και ανθρώπων που είναι γύρω σας,για να αποφορτιστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου