Τι συνέβηκε στα γραφεία του ΛΑΟΣ στη Χαλκίδα και έγινε ο κακός χαμός ;Αναγνώστης της σελίδας μας ενημέρωσε πως το Σάββατο  το απόγευμα βρισκόταν πίσω από τα δικαστήρια και άκουσε φωνές απο τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδο μπαλαλαίων 1. Όπως μας ενημέρωσε είδε 4 άντρες να φωνάζουν και να μεταφέρουν έπιπλα. Άκουσε μία γυναίκα να φωνάζει πολύ και νόμιζε προς στιγμή πως τη χτύπησαν. 
Κατέβασαν τις σημαίες του Κόμματος και έβγαλαν όλα τα έπιπλα. Κατεβαίνοντας αναγνώρισε 2 άντρες: Τον κύριο Αλμπάνη Νικόλαο που είναι Γραμματέας στη Νομαρχιακή επιτροπή και τον κύριο Χρήστο Πολίτη που είναι στα Κτελ Εισπράκτορας. Έβριζαν τα θεία και φώναζαν . Πολύς κόσμος τους παρατηρούσε όπως ο ίδιος ο αναγνώστης μας. Προσωπικά ο ίδιος όπως μας είπε βρέθηκε και στα εγκαίνια του γραφείου και το θυμάται από μέσα . Μας έστειλε και 2 φωτογραφίες απέξω. πως ήταν πριν και τώρα. Πάνω δεν ανέβηκε γιατί φοβήθηκε όπως ανέφερε. 

Είναι υποστηρικτής του κόμματος και δε θέλει να συμβαίνουν αυτά. είναι κρίμα και κατάλαβε πως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κακό στο κόμμα και το προσβάλουν ειδικά ΄για τα θεία επειδή το κόμμα πρεσβεύει και την ορθοδοξία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου