Όμορφες ιδέες για υπέροχα νύχια.
Το Πάσχα πλησιάζει και τι καλύτερο από το να το γιορτάσετε με υπέροχα πασχαλινά νύχια σε έντονους και παστέλ χρωματισμούς. Επιλέξτε λοιπόν σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν όλες τις φίλες σας και όχι μόνο να «ζηλέψουν»!

Ποιες είναι οι επιλογές με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα που μπορείτε να κάνετε;

Παίξτε με τα χρώματα, τα σχέδια! Δημιουργήστε πασχαλινές προτάσεις για το μανικιούρ σας με κουνελάκια, κοτοπουλάκια και πασχαλινά αυγά. Τα σήματα κατατεθέν των γιορτινών αυτών ημερών.

Αν πάλι δεν είστε λάτρης των ιδιαίτερων σχεδίων… Μπορείτε απλά να υιοθετήσετε τα υπέροχα κόκκινα νύχια, που αποτελούν μια all time classic επιλογή ή τα παστέλ μανικιούρ που είναι κορυφαία για την εποχή.

Πολύ ωραίες προτάσεις μανικιούρ για το Πάσχα είναι επίσης τα πουά νύχια, οι παραλλαγές του γαλλικού και βέβαια τα φλοράλ μανικιούρ.

Και μιας και μιλάμε για γιορτινές μέρες! Κυρίαρχη θέση έχουν και τα νύχια με glitter, swarovski ή στρας. Βάψτε λοιπόν ένα από τα νύχια σας όλο με ένα βερνίκι glitter ή κάντε απλά μερικές γραμμές ή σχέδια σε αυτό. Προσοχή όμως, παν μέτρον άριστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου