2 αθλητές και 1 αθλήτρια του Ν.Ο. Χαλκίδος στην Εθνική ομάδα Κανόε - Καγιάκ Ήρεμων ΝερώνΜε τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι  υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του τμήματος κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδος για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας  όλων των κατηγοριών, με  τους αθλητές Αντωνίου Δημήτριος, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος και Καμινάρη Ελευθερία να επιλέγονται έπειτα από το τελικό τεστ αξιολόγησης που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 20 Μαΐου 2017, για να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23, Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από 22-25 Ιουνίου, 2017. Στο τελικό τεστ αξιολόγησης συμμετείχε και ο Ευσταθίου Κωνσταντίνος που έμεινε εκτός για μία θέση.
Συνολικά στις δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν, οι αθλητές μας κατέκτησαν 4 πρώτες, 2 δεύτερες και μία 4η θέση, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο με την προσπάθεια τους και την  απόδοση τους, τον προπονητή του τμήματος Κιαπέκο Θεόδωρο, δείγμα της σωστής και συστηματικής δουλείας που γίνεται στο τμήμα καθώς διαχρονικά αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο. Χαλκίδος συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά:
1η θέση:
κ1 200μ ανδρών:   Αντωνίου Δημήτριος
κ1 200μ εφήβων:  Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
κ1 500μ εφήβων:    Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
κ1 1000μ εφήβων:  Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος

2η θέση:
κ1 200μ νεανίδων: Καμινάρη Ελευθερία
κ1 500μ νεανίδων: Καμινάρη Ελευθερία
4η θέση:
κ1 200μ εφήβων: Ευσταθίου Κωνσταντίνος

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης έχουν ξεκινήσει!!!
Αγόρια και κορίτσια 9 ετών και άνω που θέλουν να μάθουν να κωπηλατούν, να παίξουν με το νερό, να διασκεδάσουν, μπορούν να δοκιμάσουν Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 16:00-17:30  στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Κρηπίδωμα, κάτω από το Κόκκινο Σπίτι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 6944556649 (κ. Κιαπέκος).

                                                             Η εφορία κανόε-καγιάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου