Δυναμική η παρουσία του Δήμου Θηβαίων στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού


Στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo” στα Σπάτα Αττικής από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, συμμετείχε με επιτυχία ο Δήμος Θηβαίων.

Το περίπτερο του Δήμου επισκέφτηκαν δεκάδες tour operator, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό, δημοσιογράφοι κ.α.  προκειμένου να γνωρίσουν , το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, τα αξιοθέατα, την ιστορία, τον πολιτισμό της περιοχής, τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες (διαμονή-στέγαση, σίτιση, τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και οίνου, εναλλακτικές δραστηριότητες κα.). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν σημαντικές επαφές που μπορούν να οδηγήσουν σε αγαστές συνεργασίες με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής &  Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, ευχαριστούν θερμά για τη συμμετοχή τους στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού :

  1. Τον “Σύλλογο των Ξηρονομαίων” και ειδικότερα την Αν. Γενική Γραμματέα Βασιλική Φίλη, την Ταμεία Μαρίνα Πανταζή και τον πρώην Πρόεδρο  κ. Αθανάσιο Καλοζούμη   http://xironomi.gr/
  • Το Επιμελητήριο Βοιωτίας
  • Τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού: Μαρία Ζυγούρη (Αρχαιολόγο), Νάντια Μάμαλη (Μεταφράστρια), Στέλιο Θεοδώρου (Εκπρόσωπο Ξενοδοχείων), Θωμά Κιούση ( Δημοτικό Σύμβουλο)
  • Το cosmos-travel Θήβας

Τέλος, ευχαριστούν όλους τους Δημοτικούς Υπαλλήλους που συνέβαλαν στη διοργάνωση, στη μεταφορά υλικών και στη στελέχωση του περιπτέρου του Δήμου.

________

Δείτε εδώ: http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2017/12/4-8-10-2017.html  φωτογραφικό υλικό από την έκθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου