Την αρωγή των γιατρών του Metropolitan hospital ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου.Την αρωγή των γιατρών του Metropolitan hospital ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου, προκειμένου να δοθεί η  ευκαιρία στους κατοίκους απομονωμένων περιοχών της Εύβοιας να κάνουν δωρεάν εξετάσεις.
Σε συνεργασία με τον Γενικό Χειρουργό-Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής του Metropolitan Hospital κ. Θωμά Διαμαντή ζήτησε, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη» του θεραπευτηρίου Metropolitan, που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους κατοίκους άγονων και ακριτικών περιοχών της Ελλάδας, να επισκεφθούν τα χωριά Στρόπωνες και Μετόχι των Δήμων Διρφών-Μεσσαπίων και Κύμης-Αλιβερίου.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σίμου Κεδίκογλου, κλιμάκιο γιατρών αποτελούμενο από έναν χειρουργό, έναν καρδιολόγο, έναν πνευμονολόγο και  έναν ορθοπεδικό θα βρίσκονται για δύο ημέρες σε Μετόχι και Στρόπωνες για να προσφέρουν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, που δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου οι εξετάσεις θα γίνονται στο Κοινοτικό Κατάστημα Στροπώνων από τις 11 το πρωί και την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου στο Κοινοτικό Ιατρείο στο Μετόχι από τις 9 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου