Σάββας Πούμπουρας

Ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για συμμετοχή στο Survivor αν και τελικά τον είδαμε στην παρουσίαση των backstage του Dancing with the stars. 
Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα που παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο TV Kous Kous και αποκάλυψε τον λόγο που είπε ”όχι” στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.
 -Είχες άγχος για το live; 
«Είχα κι έχω, ό,τι κι αν λες, η στιγμή του live μπορεί να φέρει πολλές ανατροπές. Κάθε live είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα. Καλή διάθεση και χιούμορ να έχουμε» τόνισε στο TV Kous Kous.
 -Ήσουν ένας από τους παίκτες που βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για το Survivor. Τι ήταν αυτό που σε κράτησε πίσω; 
«Συζητούσα και για τον πρώτο και για το δεύτερο κύκλο. Αυτά που με κράτησαν είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου και στο κρατικό κανάλι της Κύπρου, το ΡΙΚ, καθώς και η σχέση αγάπης που έχω με το φαγητό (γέλια). Οσο κι αν ακούγεται αστείο, έχω ερωτική σχέση με το φαγητό.»

 -Φοβήθηκες ότι μπορεί το DWTS να προβάλλεται απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; 
«Το «Dancing» είναι εξαιρετικό πρόγραμμα, διαφορετικού περιεχομένου. Είμαι σίγουρος ότι θα χαράξει τη δική του ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.» 
-Πώς κρίνεις το ότι τα show και τα ριάλιτι πλέον πρωταγωνιστούν στην αρένα της tv;
 «Ο κόσμος έδειξε στους ιθύνοντες των καναλιών ότι αναζητά διαφορετικό πρόγραμμα, σόου με λάμψη, με επωνύμους στην πρώτη γραμμή, μεγάλες και ακριβές παραγωγές..
 Νομίζω όχι το δεύτερο μισό της σεζόν θα έχει ενδιαφέρον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου