Εμείς δεν θα γίνουμε αριστεροί λέει ο Δ. Καμμένος

Εμείς δεν θα γίνουμε αριστεροί λέει ο Δ. Καμμένος
«Εμείς δεν θα γίνουμε αριστεροί, δεν ξυπνήσαμε μια μέρα να γίνουμε διεθνιστές, ούτε εγώ, ούτε ο Πάνος (Καμμένος), ούτε κανείς από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Και συνέχισε χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα: «Eμείς δεν κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε με τον Ρουβίκωνα και δεν πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, ούτε υποδεχόμαστε τον Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή».
Επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν πρόκειται να δεχθούν σε καμία περίπτωση το όνομα και κανένα παράγωγο του ονόματος Μακεδονία, ειδικά σε αυτή την περίοδο που «εμείς έχουμε το πάνω χέρι».

«Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, δεν γεννηθήκαμε όλοι από την ίδια μήτρα», πρόσθεσε, ενώ για το ογκώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι ήταν ένα εθνικό, υπερεθνικό, υπερκομματικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο, για να συμπληρώσει ότι «όποιος δεν έπιασε το μήνυμά του κάνει λάθος και θα τον γράψει η ιστορία με σκούρα γράμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου