Βενιζέλος για Σκοπιανό.

Βενιζέλος για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία erga omnes για όλες τις χρήσεις
Να προχωρήσει η κυβέρνηση στην επίλυση του Σκοπιανού με βάση τη διαμορφωμένη εδώ και 25 χρόνια εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας erga omnes για όλες τις χρήσεις ζήτησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μιλώντας, στο Σκάι, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συγκυρία στα Σκόπια από τη σημερινή και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην επίλυση του θέματος.
Συμφέρει σημείωσε να είναι τα Σκόπια στους Ευρωατλαντικούς θεσμούς γιατί θα είναι πιο ελέγξιμα.
Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση στο Σκοπιανό πήγε να κάνει ένα πολιτικό τέχνασμα και να εκθέσει την αντιπολίτευση ενώ η ΝΔ κινήθηκε αυτοπροστατευτικά.
Υποστήριξε ότι ο κ Τσίπρας επειδή συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ που είναι ένα κόμμα εθνικο-λαικιστικό, προσπαθεί να κάνει τις ίδιες ταχυ-δακτυλολογίες που έκανε το καλοκαίρι το 2015 που χρησιμοποίησε την αντιπολίτευση για να περάσει τη συμφωνία.

Ανέφερε ακόμη πως τα συλλαλητήρια πυροδοτήθηκαν από την επιπολαιότητα της κυβέρνησης αλλά τα χαρακτήρισε εκ του ασφαλούς.
Διερωτήθηκε δε γιατί δεν έχουν γίνει συλλαλητήρια για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό γιατί αυτά είναι τα μεγάλα θέματα για τη χώρα. Είπε πάντως ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις ενστάσεις όσων πηγαίνουν στα συλλαλητήρια γιατί όλοι οι Έλληνες είναι πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου