Σε τροχιά ανόδου από τη Γ στη Β κατηγορία η ομάδα πινγκ-πονγκ "Spinmasters Χαλκίδας"

Τις στέρεες βάσεις για την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία έθεσε η πρώτη ομάδα πινγκ πονγκ της Χαλκίδας με τις δύο συνεχόμενες νίκες της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Οι Spinmasters Χαλκίδας σε λιγότερο από 18 ώρες έδωσαν δύο κρίσιμους αγώνες, έναν στη Βούλα και έναν εντός έδρας, καταφέρνοντας ισάριθμες νίκες με το ίδιο ακριβώς σκορ: 5-3.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας και έδρα της Ομοσπονδίας, οι Χρίστος Τροχούτσος, Ορέστης Μίχας, Κώστας Κουντουργιώτης, Ηλίας Παπαϊωάννου και Βασίλης Βασιλειάδης κατέβαλαν την αντίσταση της ομάδας των Βετεράνων Δήμου Βούλας. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μάλιστα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μετά από μια σειρά ωραίων αγώνων.

Λίγες ώρες μετά οι ίδιοι παίχτες μας, έδωσαν ραντεβού στην έδρα της ομάδας στην πόλη μας για τον κρίσιμο αγώνα με τους Ταυρομάχους, οι οποίοι προηγούνταν στην βαθμολογία. Με την καθαρή όμως νίκη τους με 5-3, οι Spinmasters πήραν «κεφάλι» στην βαθμολογία και πανηγύρισαν μαζί με τους θεατές που παρακολούθησαν τον όμορφο αυτό αγώνα τη νίκη και τις βλέψεις για την άνοδο.

Επόμενος αγώνας είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο πάλι στην έδρα μας, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη οδό Νεοφύτου, με την ομάδα της Δάφνης, σε μια προσπάθεια για να διατηρηθεί και να ενισχυθεί η θέση της ομάδας στη βαθμολογία. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να την παρακολουθήσετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου