Οι προσχωρήσεις δημιουργούν ερωτήματα.


Η κά Σιόγκα Αρετή προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Πρωτότυπο; Ε, όχι και πρωτότυπο. Γιατί το λέμε τότε; Η Κά Σιόγκα παρότι νέα σε ηλικία έχει διατρέξει πολλά χρόνια το πολιτικό σύστημα κι από το Πασόκ βρέθηκε στο ΛΑΟΣ κι από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία.  Κι αν αύριο η Νέα  Δημοκρατία δεν την κάνει υπουργό ή βουλευτή ή δεν της δώσει μια θέση που θα της είναι αρεστή; Θα πάει πουθενά αλλού; Δεν αμφισβητώ τις ικανότητές της. Για όποιον την έχει ακούσει  ξέρει πως πάει πάντα διαβασμένη... Δεν έχει πρόβλημα να συγκρουστεί, για πολιτικό ρούχο, που δεν της ταιριάζει πάνω της.. Ποιό ρούχο όμως τελικά της κάνει είναι το ερώτημα....
Τι ενοχλεί όμως;
 Ο, τι δεν έχει κανένα πρόβλημα μπροστά σε προσωπικές φιλοδοξίες ν΄ αλλάξει τόσο πολύ θέσεις.Το Πασόκ με τη ΝΔ, παρότι συνεργάστηκαν, απέχουν χιλιομετρικές αποστάσεις αν μη τι άλλο σε κοινωνικά θέματα, ας μην πιάσουμε τα οικονομικά.
Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν από την μία όχθη ή την άλλη. Εκεί, που έφτυναν, γλείφουν. 
Τη Νέα Δημοκρατία την είχε περάσει γενεές δεκατέσσερις. Τότε όμως ήταν στο Πασόκ και αργότερα στο ΛΑΟΣ. 
 Πόσοι όμως μπορούν να εμπιστευθούν ξανά έναν άνθρωπο, που με τόση ευκολία αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα; Κοντός ψαλμός αλληλούια…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου