Κλοπή πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Κλοπή πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
Ο διοικητής ανέφερε οτι η κλοπή σημειώθηκε μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο, και το συγκεκριμένο μηχάνημα μάρκας Pentax FB-18V βρισκόταν σε ενα εκ των δυο εργαστηρίων του Πνευμονολογικού Τμήματος στον 4ο οροφο του νοσοκομείου.
Μια περίεργη υπόθεση που εχει να κάνει με την «εξαφάνιση» ενος πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξανδρα» εξετάζουν με προσοχή οι αξιωματικοί της Ασφάλειας. Χθες το μεσημέρι, ο διοικητής του νοσοκομείου προσέφυγε στο Α.Τ Συντάγματος και κατήγγειλε οτι άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν ενα βρογχοσκοπικό μηχάνημα αξιας 11.000 ευρώ.
Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως ακρως σοβαρή, ο φάκελος εχει πάει στα κεντρικά της Ασφάλειας και αυτο που εξετάζουν σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί είναι το υλικό απο τις κάμερες ενω εξετάζονται και οι υπάλληλοι του νοσοκομείου καθώς η πρόσβαση στους συγκεκριμένους χώρους είναι ελεγχόμενη.

Η υπόθεση ξυπνά στους αστυνομικούς μνήμες απο τη δράση σπείρας Κολομβιανων που άρπαζαν ιατρικά μηχανήματα που από μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Μάλιστα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έλεγαν οτι τα λατινοαμερικανικά καρτέλ, χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα (αφαιρούσαν ενδοσκόπια) όχι για να τα πουλήσουν σε ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, αλλά για να τοποθετούν πιο εύκολα στο στομάχι μελών του καρτέλ τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρουν με τρόπο που να μην μπορούν να εντοπιστούν απο τις διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου