Ευχαριστίες του Συλλόγου " Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" για την εκδήλωση "Λουλούδια και τραγούδια"

Τολμήσαμε την έκπληξη και η πρωτοβουλία μας απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές . Ήταν μια όμορφη κεφάτη παράσταση αποχαιρετισμού της  Άνοιξης , που θύμιζε το θέατρο του δρόμου. Tα είχε όλα κέφι, δρώμενο, τραγούδι , χορό!!!
Ευχαριστούμε τους περιπατητές της Αβάντων και των γύρω δρόμων που σταμάτησαν και απόλαυσαν τα παιδιά και τους εθελοντές , του Συλλόγου μας "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός", που τους πρόσφεραν ένα όμορφο , ιδιαίτερο θέαμα και ακρόαμα που τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα τους το επιβράβευσαν.

Η ιδέα και η υλοποίηση ,κείμενα και σκηνοθεσία, ήταν της Σοφίας Λιάκου ηθοποιού που εδώ και                                  7 χρόνια διδάσκει τα παιδιά του Συλλόγου.                                       Τους παραδοσιακούς χορούς δίδαξε η Άννα Ροδά.           Μαζί με τα παιδιά και τους εθελοντές σημαντική ήταν η παρουσία του Ανδρέα Κολίσογλου.

Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Γιώργος  Γιαννούκος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου και τη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ εκπροσώπησαν η Μιμίκα Μαρίνου και ο Γιάννης  Στέρπης. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κώστας Μπαρούτας με την οικογένειά του , η δημοτική σύμβουλος  Έλενα Βάκα , ο Σταύρος Μακαρίου καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.


Ευχαριστούμε το Δήμο Χαλκιδέων , τη Λίλιαν Ζλακώνη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ  που αγκάλιασε με πολύ αγάπη την πρωτοβουλία μας .

Ωσαύτως ευχαριστούμε τη Βιβή Σπυροπούλου για τις φωτογραφίες και το Χρήστο Κουτσάφτη για το υπέροχο Video που ήδη ανέβασε και στο You tube καθώς  και για τις φωτογραφίες .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                           Η Πρόεδρος Η Γραμματέας Ειρήνη Μερτζιάνη     Μαρία Μπασούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου