Εύβοια: Λήστεψαν ταχυδρόμο και τον έδεσαν σε δέντρο

Εύβοια: Λήστεψαν ταχυδρόμο και τον έδεσαν σε δέντρο
Οι αδίστακτοι κακοποιοί του άρπαξαν από ταχυδρόμο 21.000 ευρώ που προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων στους κατοίκους της περιοχής καιτον έδεσαν σε δέντρο.
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην βόρεια Εύβοια, αναζητώντας ίχνη των τριών ενόπλων κακοποιών που έστησαν ενέδρα το πρωί της Τετάρτης σε έναν ταχυδρόμο ο οποίος μοίραζε τις συντάξεις στην κοινότητα Γιάλτρα της Αιδηψού.

Οι δράστες, που είχαν κουκούλες στα πρόσωπά τους, πλησίασαν από πίσω τον 37χρονο ταχυδρομικό πράκτορα μόλις βγήκε από το αγροτικό φορτηγάκι του. Οι δυο από αυτούς κρατούσαν καραμπίνες με τις οποίες τον ακινητοποίησαν, ενώ ο τρίτος τον απείλησε με μαχαίρι ζητώντας του τον σάκο με τα χρήματα. Αφού άρπαξαν 21.000 ευρώ που προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων στους κατοίκους της περιοχής, τον φίμωσαν και τον έδεσαν σε ένα δέντρο!
Το θύμα δεν μπόρεσε να δει με τι μέσο διέφυγαν οι ληστές. Έπειτα από αρκετή ώρα, ο 37χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει ίχνη των κακοποιών και την προανάκριση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου