ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ, όσους δημοσιεύσατε τη φετινή σχολική χρονιά, τα άρθρα μου για το πρόγραμμα Erasmus+ "Youngsters Nowadays. Where from, where to?" στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μου Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Ασωπίας. Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι τα άρθρα που σας έστελνα προς δημοσίευση δεν είχαν σε καμία περίπτωση ως στόχο την προσωπική προβολή ή την προβολή του σχολείου μου. Ως υπεύθυνη του προγράμματος για το σχολείο μου, υποχρεούμαι από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών που μας χρηματοδοτεί να εφαρμόσω τους κανόνες του προγράμματος, ένας από τους οποίους είναι και η Διάχυση των αποτελεσμάτων/εργασιών του προγράμματος.
Έπειτα, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία της περιφέρειάς μας και όχι μόνο, να εφαρμόζουν αντίστοιχα προγράμματα που μόνο καλό κάνουν τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι, χωρίς οικονομικές απολαβές, αφιερώνουν προσωπικό τους χρόνο για την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσα ΜΜΕ της περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δημοσίευσαν τα άρθρα μου για το πρόγραμμα του σχολείου μου.

Με εκτίμηση
Κώνστα Ευαγγελία
Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων
Γυμνασίου με Λ.Τ. Ασωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου