ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ FUTSALΣτην Πόλη μας, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου, η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Futsal, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Π.Ε.Π.Σ.Σ.
Οι αγώνες του Final-4 Ποδοσφαίρου Σάλας, θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» (περιοχή Αλωνάκι), το οποίο θα είναι υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Εύβοιας και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΑΠΠΕΧ) του Δήμου Χαλκίδας.
Οι τέσσερις ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση για το Final-4 είναι ο πρωταθλητής Δούκας, η ΑΕΚ, η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και ο Ερμής Ζωγράφου
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο:2/6/18
17.00: EΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
19.00: ΔΟΥΚΑΣ – ΑΕΚ

Κυριακή:3/6/18
             18.00: TEΛΙΚΟΣ

«10η Ημερίδα Στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης».
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και το Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. διοργανώνουν την 10η ημερίδα στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης», το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Οι συμμετοχές των αθλητών έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, ενώ για εφέτος, το αγώνισμα των 3.000 μ., θα αποτελέσει κριτήριο για τη συγκρότηση των ομάδων Κ18. Με τον τρόπο αυτό η ΕΠΑΣ επέλεξε να δώσει μία ακόμη αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

* Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου