Το Cirko Cachivache παρουσιάζει την παράσταση "JokeR"
Το Cirko Cachivache με ένα show variete για πρώτη φορά σε υπαίθριο θέατρο! Ένα τσίρκο-μουσικό-θεατρικό θέαμα που υπόσχεται να σας δροσίσει αλλά και να φρεσκάρει την διάθεση σας! Επικίνδυνα ακροβατικά, απίθανα ζογκλερικά, ισορροπίες που κόβουν την ανάσα, άφθονο γέλιο και πολλές μουσικές.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό θέατρο Ορέστη Μακρή (πάρκο λαού).
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Προπώληση
Τοπικά σημεία προπώλησης :
Κινηματογράφος Ρεξ, Πλαίσιο, Γερμανός, Seven Spots, Καφωδείον, Plan B, Οδός Ονείρων, Ζαχαροπλαστείο Γουναρόπουλος

Το Cirko Cachivache είναι η αντιπροσωπευτικότερη ομάδα σύγχρονου τσίρκου στην Ελλάδα. Το «Νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικέςεπιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το Cirko Cachivache έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.α. Οι καλλιτέχνες του Cirko Cachivache, έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη παράσταση «Το όνειρο της Μόλυ», που γέμισε για μια ολόκληρή σεζόν πέρσι το θέατρο Πάλλας η οποία υπήρξε η πρώτη παιδική παράσταση με καλλιτέχνες τσίρκου στην Ελλάδα και κέρδισε την αγάπη χιλιάδων θεατών.

Η παράσταση "JokeR" για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, για όσους αγαπούν αυτήν την μοναδική τέχνη ήρθε για να χαραχθεί στη μνήμη μας! Γιατί το τσίρκο απευθύνεται σε όλους! Γιατί μας ξυπνά μνήμες και συναισθήματα, γιατί είναι ένα γλυκό κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας. Η ομάδα αυτών των υπέροχων καλλιτεχνών δημιουργεί ένα “cachivache” στο κοινό, ένα είδος δηλαδή υπόμνησης. Με την ελπίδα αυτή η υπόμνηση να διατηρηθεί ανέπαφη στο υποσυνείδητο του θεατή και να τον ευεργετήσει απρόσμενα, σαν μια ανέλπιστη έκπληξη.
Έτσι λοιπόν αυτοί οι δημιουργοί δεσμεύονται να σας καταπλήξουν, αλλά και να σας συγκινήσουν. Τρομπέτες, τρομπόνια, κοντραμπάσα και άλλα μουσικά όργανα συνοδεύουν τους ζογκλέρ, τους ακροβάτες και τους κλόουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι στην σκηνή. Μια διαδραστική παράσταση, δοσμένη με αστείρευτο κέφι, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.
Ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο!
Συντελεστές:
Ακροβάτες - ζογκλέρ:
Μανώλης Καρυωτάκης
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Αγγελική Μερεντίτη
Alvaro Ramirez Marquez
Αντωνία Σωτηροπούλου
Πολυχρόνης Τόμπορης
Χρύσα Τραϊκοπούλου.
Μουσικοί:

Βαγγέλης Κρητικός - κρουστά
Σπύρος Μάστορας - κοντραμπάσο, τρομπόνι
Μιχάλης Στεφανίδης - κιθάρα, τρομπέτα, μεταλλόφωνο
Φώτης Αθανασίου – τρομπόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου