Μετάλλιο και άνοδος για τους Spinmasters Χαλκίδας (πινγκ-πονγκ)
Για πρώτη φορά έφτασε στην κατάκτηση μεταλλίου στα play-off του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πινγκ-πονγκ, η ομάδα Spinmasters Χαλκίδας. Συγκεκριμένα στα play-offs μεταξύ των 4 καλύτερων μεταξύ 32 ομάδων της Γ' Κατηγορίας, οι SPINMASTERS κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, οι Χαλκιδαίοι παίχτες, έφεραν το μετάλλιο στην πόλη μας μετά από έναν ολοήμερο μαραθώνιο 25 αγώνων στην Βούλα Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Βασιλειάδης, Κώστας Κουντουργιώτης, Γιάννης Κουφός, Ορέστης Μίχας, Ηλίας Παπαϊωάννου και Χρίστος Τροχουτσος ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον περασμένο μηνά, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι οι παίχτες μας κέρδισαν την μοναδική αήττητη ομάδα αναμεσά στις 32 όλης της κατηγορίας με σκορ 5-2. Γεγονός που γεμίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση τους παίχτες μας, οι οποίοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις της Β' Κατηγορίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου