Χαλκιδική: Έπιαναν τους ενοίκους στον... ύπνο και ρήμαζαν τα σπίτια

photo: αρχείο Dikaiologitika News
Την "ασφάλεια" του ...ύπνου επέλεξαν δύο αλλοδαποί που, το τελευταίο διάστημα, έκλεβαν ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών στη Χαλκιδική, ενώ οι ένοικοι ήταν μέσα σ' αυτές.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού και ομοεθνή συνεργού του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 11 έως 17 Ιουλίου 2018, μπήκαν από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα σε τέσσερις ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών, αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 2016, ο συνεργός του 39χρονου, δρώντας με την ίδια μεθοδολογία αφαίρεσε από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου την 20 Ιουλίου 2018 για κλοπή από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου