Ας στηρίξουμε όλοι το νησί της Σαμοθράκης!

Αγαπητοί φίλοι,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στο Παρίσι (CCHEL) και οι Φίλοι του στην Ελλάδα και ο Δήμος Σαμοθράκης υλοποιούμε το πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» στην Σαμοθράκη, ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί, παραμελημένο αλλά πανέμορφο και με πανάρχαιο πολιτιστικό παρελθόν. Κύριος στόχος μας και προσδοκία των κατοίκων, η πατρίδα της Νίκης της Σαμοθράκης να αποτελέσει σημαντικό προορισμό περιπατητικού τουρισμού, φιλικού προς το περιβάλλον που θα ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία.

Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, των οργανώσεων και πολιτών του νησιού αλλά και του Σωματείου των Φίλων του Λούβρου από το Παρίσι!

Η εκστρατεία μας συλλογής πόρων (crowdfunding) –για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και σηματοδότηση ενός δικτύου 7 διαδρομών– προχωρά. Έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες για να πετύχουμε τον στόχο μας και κάθε ευρώ μετράει, αφού η πλατφόρμα που επιλέχθηκε μάς επιτρέπει να κρατήσουμε προς όφελος του έργου το ποσό που θα συγκεντρωθεί!

Στηρίξτε κι εσείς το μοναδικό νησί της Σαμοθράκης, προτρέποντας και άλλους, γνωστούς και φίλους, να συμμετάσχουν σε αυτή την ευγενική κίνηση.
Με τη βοήθεια πολλών μπορούμε να τα καταφέρουμε!


Μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας εφ’ όσον το επιθυμείτε (από €10 έως...), μ’ έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α/ στην πλατφόρμα πληθοπορισμού (crowdfunding) CHUFFED: https://chuffed.org/project/samothrace-walk-with-me

β/ στον λογαριασμό της ΕΛΛΕΤ: ALPHA BANK – IBAN GR 69 0140 1770 1770 0200 2000 045 αναφέροντας το όνομά σας και τη λέξη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ  

γ/ στον ειδικό λογαριασμό των Φίλων του CCHEL: EUROBANK (με την ένδειξη ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ) – ΙΒΑΝ GR54 02600260000960101788 282, αναφέροντας το όνομά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://samothracewalkwithme.com/τη σελίδα Facebook https://www.facebook.com/SamothracePaths/ ή επικοινωνήστε με την ΕΛΛΕΤ (Κ. Στεμπίλη, 210 - 32 25 245 (εσωτ. 2 /sepi@ellinikietairia.gr) ή τους Φίλους του CCHEL (Ζ. Πολυμεροπούλου, 6944 - 394 875 / zoe.polymeropoulou@gmail.com)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και τη γενναιοδωρία σας.

Λυδία Καρρά                                Κώστας Μ. Σταματόπουλος
Πρόεδρος                                      Αντιπρόεδρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου