Έγινε «φέσι» και λιποθύμησε μέσα στο φορτηγό που είχε μόλις κλέψει

photo: Αρχείο Dikaiologitika News
Στα χέρια της αστυνομίας "παραδόθηκε" ο δράστης που φρόντισε να πιει σε τέτοιο βαθμό μετά την κλοπή του οχήματος, ώστε να χάσει τις αισθήσεις του μέσα σε αυτό.
Τον 30χρονο εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής (29/6) αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση συνέπεια μέθης. Όπως διαπιστώθηκε τόσο το ΙΧΦ που οδηγούσε όσο και τα αντικείμενα που κουβαλούσε (πιεστικό μηχάνημα, συμπιεστής αέρα κ.α.) τα είχε κλέψει νωρίτερα από επιχείρηση, στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας τα αναγνώρισε και του επεστράφησαν.

Ο 30χρονος, μεταξύ 28 και 29 Ιουνίου, είχε αφαιρέσει επίσης από γεωργικό ελκυστήρα που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης, καθώς και από αποθήκη αυτής, πληθώρα αντικειμένων (τεμάχια βέργες σιδήρου, βίδες με παξιμάδι ασφαλείας, ανταλλακτικά οχημάτων και γεωργικών μηχανημάτων κ.α.), η αξία των οποίων εκτιμάται στα 4.000 ευρώ.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου