Συνελήφθη η αρχηγός του καρτέλ των ναρκωτικών Δυτικής Αττικής.

photo: thebest.gr
Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη η μία από τους φερόμενους δύο αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε έδρα καταυλισμούς στην περιοχή Αγ. Σωτήρας και Αυλίζα Αχαρνών, στη Δυτική Αττική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή πίσω από την Πειραϊκή Πατραϊκή, ενώ είχε διαφύγει από την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στα Νέα Λιόσια.
Η συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας έγινε εκτός από τις παραπάνω περιοχές και στις περιοχές της Βούλας, του Αμαρουσίου, της Νίκαιας, του Κορωπίου και της Πάτρας με συμμετοχή της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ.
roma1 14

Ο συνολικός απολογισμός της επιχείρησης ήταν η σύλληψη 24 ατόμων, μελών της εγκληματικής οργάνωσης και άλλων εμπλεκόμενων, ηλικίας από 20 έως 71 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις που αφορούν τους νόμους για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

roma2 14

Τέλος, στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, ναρκωτικών χαπιών, αλλά και όπλα, χειροβομβίδες, σφαίρες και 93.270 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου