ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣEmail oge.halkida@gmail.com
Η ΟΓΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις πύρινες φλόγες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Συμπαραστέκεται στους τραυματίες και στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Η αυτοθυσία και η ανιδιοτέλεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανδρών και γυναικών, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και όσων εθελοντικά συνέβαλαν στην πυρόσβεση και στη διάσωση των εγκλωβισμένων ανθρώπων, δεν μπορεί να κρύψει τις δραματικές ελλείψεις στην αντιπυρική προστασία και στη δασοπυρόσβεση.
Η ΟΓΕ ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση για τη στήριξη των πληγέντων, ιδιαίτερα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη σίτιση, τη στέγαση, τις πρώτες ανάγκες των εκατοντάδων οικογενειών που έχουν πληγεί.»
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης 

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης, η ΟΓΕ καλεί τους Συλλόγους και τις Ομάδες της, τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, σερβιέτες, μωρομάντηλα, ξηρά τροφή, εμφιαλωμένο νερό, φάρμακα κλπ.
Η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης την Πέμπτη 26/7 και ώρες 10-12:30 πμ και 6:30-9 μμ στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου