Καλημέρα φίλοι μου.
Καλημέρα φίλοι και φίλες.
Μετά από κάποιες ημέρες ξεκούρασης, επιστρέψαμε λίγο πιο ξεκούραστοι πνευματικά ..
Γιατί κάπου κάπου χρειάζεται να αδειάζουμε το μυαλό μας από κάθε αρνητικότητα ή και κάθε βάρος.
Μπήκαμε στη τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου,σιγά σιγά όλοι θα βρίσκονται στις θέσεις τους και μια ολόκληρη χρονιά θα έχουμε μπροστά μας για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες .
Kαλώς να υποδεχτείτε και τον καινούργιο ΕΝΦΙΑ. Μια από τα ίδια όπως και το 2017 εκτός και αν έχετε κάνει αλλαγές στα περιουσιακά σας στοιχεία .
Κάθε μέρα βλέπω ανθρώπους πολύ σκεφτικούς και απαισιόδοξους . Αγχωμένους και καταπονημένους από τις σκέψεις για το που βαδίζει ο άνθρωπος και η κοινωνία μας .
 Διερωτούνται και αυτοί όπως κι εγώ αν πρέπει να θέτουμε στόχους και να προχωρούμε , ή να τα αφήσουμε όλα στη θεά τύχη και ότι προκύψει .
Είναι γεγονός , ότι ζούμε αρκετά δύσκολες καταστάσεις σήμερα και ίσως γίνουν και δυσκολότερες αλλά δεν σταματάμε να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε Μπορούμε να ανακτήσουμε ότι χάσαμε αλλά σύμφωνα με τους κυβερνώντες χρειάζονται ακόμη πολλές θυσίες για να οικοδομήσουμε την ζωή μας όπως εμείς το επιθυμούμε ..
Αγωνιζόμαστε σκληρά και πολεμάμε για μια καλύτερη ζωή, σεβόμενοι την ιστορία μας , τον εαυτό μας, την οικογένεια μας , την κοινωνία και το αύριο. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή . Είναι προφανές ότι η κρίση δημιουργεί περισσότερα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικά έξοδα διαβίωσης για να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Όμως υπάρχουν και οικογένειες που η οικονομική κρίση άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την ήδη δύσκολη ζωή τους και τις οδήγησε στις ουρές των συσσιτίων, όσο φυσικά υπάρχουν και αυτά . Από την οικονομική στην οικογενειακή κρίση η απόσταση βλέπεται δεν είναι μεγάλη. 
Η εργασία που αποτελούσε μια σταθερά για αρκετά άτομα, που έφερνε στην οικογένεια ασφάλεια και ικανοποίηση δεν είναι πια τόσο δεδομένη. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για όλους μας για την νεολαία μας , για τα παιδιά μας , αλλά δεν πρέπει να αποστασιοποιηθούμε .Πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά .
Ας προσπαθήσουμε μέσα από το ιστό αυτής της κοινωνίας που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε να μην γίνουμε οι άνθρωποι της επιτυχίας, αλλά οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ιδανικά και αξίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου