Κατηγορηματική διάψευση περί κατεβάσματος πανό ή ξηλώματος αφισών σχετικά με τη συγκέντρωση του Δήμου για τη δημοτική αγορά.Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στην προχθεσινή του ομιλία στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία που είχε οργανώσει ο Δήμος  για το θέμα της δημοτικής αγοράς, ο αξιότιμος κος Δήμαρχος καταφέρθηκε εναντίον του ΟΛΝΕ, γιατί υποτίθεται ότι κατεβάσαμε τα πανό ή ξηλώσαμε αφίσες που είχε τοποθετήσει-χωρίς άδεια φυσικά- σε χερσαία ζώνη αρμοδιότητας του Οργανισμού στο Στρογγυλό και στην παραλία Χαλκίδας.  
Να ενημερώσουμε τον κο Παγώνη ότι ο ΟΛΝΕ δεν έχει συνεργείο για να κατεβάζει τα πανό ή τις αφίσες που ετσιθελικά τοποθετούν κάποιοι στις χερσαίες ζώνες του και προφανώς δε θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε ούτε τα δικά του για τον ίδιο λόγο.  Ο Οργανισμός και η Διοίκηση του δεν ασχολήθηκε με οιονδήποτε τρόπο με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης να τον πληροφορήσουμε ότι έχουμε στη διάθεση μας φωτογραφικό και οπτικοακουστικό  υλικό που δείχνει εργαζόμενους της ΔΟΑΠΕΧΧ να κατεβάζουν πανό από το Στρογγυλό και να το τοποθετούν σε φορτηγάκι της ΔΟΑΠΕΧΧ για να βρεθεί στη συνέχεια πίσω από το πόντιουμ των ομιλητών στη συγκέντρωση. Ο ΟΛΝΕ πάντως δεν προέβη σε καμία τέτοια ενέργεια.  

Ελπίζουμε λοιπόν η αναφορά του να πρόκειται περί ειλικρινούς λάθους ή λανθασμένης πληροφόρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου