Αλλαγές στο Skype - Γιατί θα κάνει ένα βήμα...πίσω

Αλλαγές στο Skype - Γιατί θα κάνει ένα βήμα...πίσω
Η Microsoft φέρεται να ξανασχεδιάζει το Skype, μετά από παράπονα που δέχτηκε από τους χρήστες της εφαρμογής για το ότι η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών από το Snapchat “υπερκάλυψαν” τις λειτουργίες της εφαρμογής.
Η Microsoft φαίνεται ότι άκουσε τους πελάτες της και αποφάσισε να αφαιρέσει τα Highlights, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν μαζικά φωτογραφίες.
Οι πειραματισμοί της Microsoft με αλλαγές στο σχεδιασμό της εφαρμογής “υπερκάλυψαν μερικές από τις βασικές λειτουργίες της”, συμπεριλαμβανομένου και του αρχικού στόχου του Skype να κάνει κλήσεις, σύμφωνα με τον Peter Skillman, διευθυντή σχεδιασμού για το Skype και το Outlook.

“Οι κλήσεις έγιναν πολύ πιο δύσκολες και τα Highlights δεν ενθουσίασαν την πλειονότητα των χρηστών. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να απλοποιήσουμε την εφαρμογή”, εξήγησε.
Οι σχεδιαστές του Skype επικεντρώνονται τώρα στους κύριους λόγους που οι χρήστες χρησιμοποιούν το Skype. Έτσι όπως φαίνεται η νέα έκδοση θα φέρει πολύ απλοποιημένες κλήσεις φωνής και βίντεο αλλά και εύχρηστη αποστολή μηνυμάτων.
Στις κινητές συσκευές, το Skype θα έχει μόνο τρία κουμπιά για γρήγορη πρόσβαση στις συνομιλίες, τις κλήσεις και τις επαφές. Μαζί με τα Highlights, θα αφαιρεθεί και η λειτουργία Capture. Έτσι όσοι χρήστες δημοσίευσαν Highlights θα πρέπει να τα κατεβάσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου