Προβλήματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες λόγω πτώχευσης της Cobalt

photo: pexels
«Λουκέτο» μπήκε χθες στην αεροπορική εταιρεία της Κύπρου «Cobalt» και με την άφιξη της τελευταίας πτήσης τα οικονομικά προβλήματα αναμενόταν να καθηλώσουν τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Εδώ και μία διετία η δράση της Cobalt στο ποδόσφαιρο ήταν έντονη. Η εταιρεία ήταν εκ των χορηγών του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.
Η «Cobalt» δεν χορηγούσε τις ομάδες αυτές έναντι χρημάτων, αλλά προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια για τα ταξίδια στο εξωτερικό στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Και οι τρεις ομάδες «πετούσαν» σε χώρες της Ευρώπης με τα αεροπλάνα της εταιρείας κάτι που προφανώς δεν θα γίνεται πλέον.

Άμεσες συνέπειες έχει ο Απόλλωνας και οι οπαδοί του, ενόψει των αναμετρήσεων σε Φρανκφούρτη και Μασσαλία για τους αγώνες των ομίλων του Europa League. Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας έκλεισαν ήδη θέσεις για τον αγώνα στη Γερμανία και μένουν, πλέον, στον ...αέρα. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε σε Βασιλεία και Ρώμη με την «Cobalt» και πλέον η διοίκηση καλείται να βρει, λίγες μέρες πριν το ταξίδι, τρόπο για να μεταβεί στη Φρανκφούρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου