Εξιχνιάσθηκαν (3) περιπτώσεις κλοπών, με λεία (24) μπαταρίες εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και ΑττικήςΣτο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (3) ημεδαποί, ενώ συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Στην ανωτέρω επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) από τις κλεμμένες μπαταρίες


Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο ενδελεχούς διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών μπαταριών, από εγκαταστάσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και Αττικής, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, με λεία συνολικά (24) μπαταρίες.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 29, 27 & 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι ανωτέρω το χρονικό διάστημα από 15-11 έως 21-11-2018, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχαν προβεί στη διάπραξη κλοπών πληθώρας μπαταριών, από οικίσκους της προαναφερόμενης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στις περιοχές Δομβραίνα και Σαράντι Βοιωτίας, καθώς και του Αυλώνα Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (21-11-2018) το βράδυ, σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (8) από τις κλεμμένες μπαταρίες.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την προανάκριση, για τη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου