Καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου.
Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Όμορφη και χαρούμενη μέρα να έχετε και απολαύστε την όσο καλύτερα μπορείτε ,γιατί έτσι φτιάχνουμε πιο όμορφο το μέλλον. 
Καλή εβδομάδα να έχουμε.
Μην προσπαθείτε να καταλάβετε την κοινωνία. Μοιάζει ανθρώπινη, αλλά συνεχώς αλλάζει πρόσωπο . Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα απολαύστε την , ζήστε την, νοιώστε το πέρασμά της και μην αφήνετε στιγμή να πάει χαμένη γιατί ο χαμένος χρόνος σημαίνει χαμένη ζωή. Επιμένω να μη φοβάμαι το σήμερα παρά τις δυσκολίες της ζωής . Προχωρώ ένα βήμα μπροστά, και δεν κοιτάζω πίσω . Επιμένω να ελπίζω ακόμα κι όταν όλα μου πάνε κόντρα και μου πάνε κόντρα , όπως σ όλους εσάς , λόγω της οικονομικής κρίσης για την οποία εμείς φέρουμε την μικρότερη ευθύνη. Όμως υπάρχουν και οικογένειες που η οικονομική κρίση άλλαξε κατά πολύ την ήδη δύσκολη ζωή τους και τις οδήγησε στις ουρές των συσσιτίων, στα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία, στα κοινωνικά παντοπωλεία, στις τράπεζες ρουχισμού και σε άλλα δίκτυα και υπηρεσίες αλληλεγγύης.
Από την οικονομική στην οικογενειακή κρίση η απόσταση δεν είναι μεγάλη. 
Η εργασία που αποτελούσε μια σταθερά για αρκετά άτομα, που έφερνε στην οικογένεια ασφάλεια και ικανοποίηση, δεν είναι πια τόσο δεδομένη. 

Έχω συναντήσει ανθρώπους άλλοτε κραταιούς οικογενειάρχες που σήμερα αναζητούν την όποια εργασία για να ζήσουν τις οικογένειες τους. Ειλικρινά τους σκέφτομαι και τους λυπάμαι , γιατί ποιος ξέρει αύριο ίσως στην ίδια μοίρα , βρεθώ εγώ και τα παιδιά μου . 
Όμορφη μέρα να χετε και απολαύστε την όσο μπορείτε.
Σας Εύχομαι ν 'αγαπάτε, ό, τι αξίζει ν'αγαπιέται και να ξεχνάτε, ό,τι αξίζει να ξεχαστεί...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου