Οι εκλογές βρίσκονται καθ οδόν .
Φίλοι και φίλες, είμαι βέβαιη ότι πολλοί ψηφοφόροι θα μπουν σε πειρασμό και σε αυτές τις εκλογές (όποτε και αν γίνουν), να ζητήσουν χρήματα, όπως και πολλοί υποψήφιοι (όπως έκαναν κάποιοι σε προηγούμενες εκλογικές εκστρατείες για το Νομό μας )να δώσουν χρήματα, νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τα παρακάτω:

   Καταρχήν, δεν θα συμβιβαστείτε στο καθιερωμένο 20€.
 Αν σας δώσουν 20€ πάρτε τους με τις πέτρες. Η ψήφος σας έχει πολύ μεγάλη αξία. Ζητήστε πετρέλαιο ή τα ξύλα του χειμώνα. Δεκτά και κάρβουνα, αρκεί να μην είναι για ψήσιμο. Ή αν είναι για ψήσιμο, ζητήστε και τις μπριζόλες της χρονιάς.
   Μπορείτε επίσης να  μαζέψτε το σόι, βάλτε τους στο κόλπο, μοιραστείτε δηλαδή τα «εκλογικά έσοδα». Όχι, μη γίνετε τσιγκούνηδες και καρμίρηδες. 

Αν δεν τα μοιραστείτε και το σόι λόγω ιδεολογικών ή προσωπικών πεποιθήσεων είναι μοιρασμένο, δεν θα υπάρξει συναίνεση, και ο καθένας από σας θα πάρει τρίχες!!
Θα ήθελα επίσης να σας προτείνω αυτή τη φορά να   αναμένετε ως το τέλος και τσουρουφλίστε τους. Οι καλύτερες συμφωνίες γίνονται όταν ο υποψήφιος καίγεται για ζεστές ψήφους. Τον νου σας όμως μην καθυστερήσετε πάρα πολύ και βρουν άλλους πρόθυμους να πουλήσουν την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου