Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2018.Φίλες και φίλοι η ζωή μας είναι ένας διαρκής αγώνας χωρίς έπαθλο και μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στη κοινωνία μας και να δράσουμε στο τώρα. Να δράσουμε εμείς, ακόμα και με τις λιγοστές δυνάμεις μας. 
Η ατομική μας δράση και συνεισφορά στο σύνολο είναι αυτή που θα δώσει ελπίδα και σε άλλους για να κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή. Κάνοντας πράξη όσα πρεσβεύουμε θα αισθανθούμε την θετική ενέργεια να μας κατακλύζει και θα νοιώσουμε ότι , αν έχουμε θέληση και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολλά .
Αυτές τις Άγιες μέρες ίσως είναι μια ευκαιρία να έλθουμε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους , τους φίλους και τους ανθρώπους που μας εκτιμούν και τους εκτιμάμε. Ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. 
Κυριαρχεί η ιδιοτέλεια, η ανασφάλεια, η αδιαφορία , με αποτέλεσμα οι ανθρώπινες σχέσεις να μετατρέπονται σε τυπικές, απρόσωπες και στις ελάχιστες περιπτώσεις να είναι σχέσεις επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή και άλλων ηλεκτρονικών μέσων . Οι άνθρωποι έχουν χάσει τα ατομικά τους χαρακτηριστικά . 

Στη σημερινή κοινωνία όπου τα πάντα είναι αντικείμενο εμπορίου και συναλλαγών, η τέχνη και η επιστήμη τείνουν να χάσουν το πραγματικό περιεχόμενό τους , την πραγματική τους αποστολή. Άλλη μια χρονιά σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά και η νέα χρονιά που έρχεται βρίσκει την Πατρίδα μας να περνά δύσκολες στιγμές και την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα να υπομένει στοϊκά τον δικό του Σταυρό ,το δικό του Γολγοθά. Ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και την βοήθεια μας σε αυτούς που την χρειάζονται. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς την δική μας ευτυχία . Καλή συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου