Συμμετοχή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στην εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας


Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, αντιπροσωπεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αποδεχόμενη πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, πραγματοποίησε εισήγηση στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στο Σχηματάρι.
Η Πρόεδρος, κ. Αγγελίδου Ευαγγελία, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας- Ψυχοθεραπεύτρια, μίλησε για την αγάπη ως κινητήριο δύναμη και παρουσίασε τις δράσεις για την υποστήριξη των ατόμων με άνοια και των οικογενειών τους στο πλαίσιο του προγράμματος «Φροντίδα κατ΄ οίκον σε οικογένειες πασχόντων από άνοια», που υλοποιείται στην Εύβοια με αποκλειστική δωρεά του ΤΙΜΑ- Κοινωφελούς Ιδρύματος, η κ. Χριστίνα Καλαβρή Ψυχολόγος, παρουσίασε βιωματική άσκηση για την κατανοήση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα άτομο με άνοια και η κ. Μαίρη Ταυρή, ενθάρρυνε τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία στην επικοινωνία με τους παππούδες τους και να τους δείξουν πώς να τη βάλουν στην καθημερινότητά τους.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν ομιλίες και παρουσιάστηκαν δρώμενα και αθλήματα από καταξιωμένους χορευτές και αθλητές. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Σταύρος Μακαρίου.
Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και το Δήμο Τανάγρας για την πρόσκληση σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2221181071-6937244646

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ευαγγελία Αγγελίδου, Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER & ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου