Καλησπέρα φίλοι μου.


 Καλησπέρα φίλοι μου . Όπως διαπιστώσατε αρκετές ημέρες ήμασταν εκτός των καθηκόντων μας εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που μας ταλάνιζε μέρες και ίσως συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί για κάποιο διάστημα ακόμη. Δεν σας υποσχόμαστε ότι πλέον δεν θα έχουμε πολυήμερες απουσίες αφού το διάστημα αυτό που περνάμε είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θα σας πούμε όμως ότι θα προσπαθήσουμε να μην ήμαστε τόσο απών ή έστω να τα λέμε πιο συχνά.
Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις χωρίς να αναρτούμε ή να τοποθετούμαστε σε κάποια θέματα. Αυτά που κρατήσαμε είναι οι πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο αλλά και οι μάχες στους Δήμους της Εύβοιας που καλά κρατούν σε τοπικό επίπεδο υποψήφιοι Δήμαρχοι, σύμβουλοι αλλά και στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η κόντρα μεταξύ των υποψηφίων δεν πάει πίσω.
Σε αυτό το διάστημα από απόσταση διακρίναμε και τους αληθινούς φίλους ,συνεργάτες και πελάτες μας που παρόλο που δεν ήμασταν και τόσο εντάξει απέναντί τους μας βοήθησαν , μας υποστήριξαν αλλά και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε. Όμως διαπιστώσαμε πως ανθρώπους που τους θεωρούσαμε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές ήταν απέναντί μας. Δεν πειράζει κακία δεν κρατάμε . Ίσως αυτοί μας έδωσαν και διπλάσια δύναμη ... 
Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που πριν καιρό με είχαν προετοιμάσει για όλο αυτό που έζησα, ένιωσα αλλά εξακολουθώ να ζώ .. Τι και αν πάλεψα με όλες τις δυνάμεις μου να αποκρούσω τις λυσσαλέες επιθέσεις της λύπης .. Τι και αν προσπάθησα να ζήσω άλυπη... Τη μάχη την έδωσα και συνεχίζω να την δίνω δεν τα παρατάω.. Αλλά φοβάμαι ότι ίσως δεν τα καταφέρω..
Καλή συνέχεια σε όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου