ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 3o bio-Mechanical festival

Η προθεσμία υποβολής για τις αιτήσεις συμμετοχής στο 3ο ΒιοΜechanical Festival που διοργανώνει το Θέατρο Χαλκίδας στον πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδοςπαρατείνεται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2019.
Η θεματική του 3ου bio-Mechanical festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος συνοψίζεται στον τίτλο «Φωνές των Αφανών» και επιδιώκει να αναδείξει τις φωνές που παραμένουν στο περιθώριο.
Η διερεύνηση και ανάδειξη των αφηγήσεων αυτών των φωνών της σιωπής, εστιάζει στις διαφορετικές εκδοχές και τις εναλλακτικές οπτικές των ποικιλόμορφων μεταμορφώσεων του μύθου σε ένα ευρύτερο φάσμα που εκτείνεται από το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό μέχρι το φιλοσοφικό ή και το απολύτως προσωπικό.
Στα πλαίσια του 2019 ως Έτους Σκαλκώτα, το Φεστιβάλ δέχεται επίσης αιτήσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη των διαφορετικών όψεων της ζωής και του έργου του κορυφαίου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου Χαλκιδαίου συνθέτη.

Το Θέατρο Χαλκίδας προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή με άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι και την 20η Μαρτίου 2019.
Για το ιστορικό του bio-Mechanical festival :
https://drive.google.com/file/d/1In6jrkS4_wpesZulrPNWJNl1-C2ldcEq/view

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου