ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣΜε τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ για τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ . Οι κολυμβητές του ομίλου έκαναν αισθητή την παρουσία τους και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ψηλά στη πανελλήνια κατάταξη των κατηγοριών τους .
Η ευχάριστη έκπληξη των αγώνων ήταν ο ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ο οποίος έχει δοθεί με υποσχετική στον ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ( για ένα χρόνο ) , αλλά προπονείται με τον ΝΟΧΑΛΚΙΔΟΣ και το προπονητικό team του ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ . Ο κολυμβητής με μια εντυπωσιακή κούρσα στα 200 πρόσθιο , κατέπληξε κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ ( η οποία περιλαμβάνει 2 ηλικίες και στην οποία ο αθλητής μας είναι μικρότερος ) .

Η ΛΕΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  και ο ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   και με πολύ καλές εμφανίσεις κατάφεραν να μπουν στην οκτάδα
ΛΕΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΝΕΑΝ) 7η 100 ΠΡ
ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΠΑΙΔ) 8ος 800 ΕΛ
11η θέση  στη ΣΚΥΤΑΛΗ 4Χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ MIX ( ΠΑΙΔ – ΚΟΡ ) με τους αθλητές
ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΕΥΑΓ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ – ΤΙΡΤΙΓΚΟΥ ΚΑΛ – ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΠ
Ο ΚΑΛΟΥΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ( ΕΦΗΒ ) και ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΙΔ)  με ατομικά ρεκόρ πέτυχαν όριο κατηγορίας OPEN . Αγωνίζονται στο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΑΘΛΗΜΑ OPEN στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 1-3/3/2019 , μαζί με τους ΣΤΟΓΙΟ ΦΩΤΗ ( ΑΝΔΡΩΝ ) , ΚΑΛΟΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ( ΑΝΔΡΩΝ ), ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟ (ΕΦΗΒ) , ΛΕΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ( ΝΕΑΝ ) και ΚΕΧΡΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ( ΠΚΒ ).
Συμμετείχαν με πολύ καλές επιδόσεις και οι αθλητές
ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΚΟΡ) , ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΚΟΡ), ΤΙΡΤΙΓΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΟΡ)

Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου