Πάσχα 2019: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Πάσχα 2019: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό (vid)
Το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού προβληματίζει πολλούς και τους δημιουργεί το ερώτημα με τι καιρό θα περάσουμε το Πάσχα. Την πρώτη εκτίμηση κάνει μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Σε λίγες μέρες πλησιάζει το Πάσχα και πολύς κόσμος αναρωτιέται για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τότε. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, έκανε την πρώτη του εκτίμηση για το τι καιρό θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα.

Αν και όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των καιρικών συνθηκών κατά την περίοδο του Πάσχα, αναφέρει πως η τάση του καιρού είναι μάλλον θετική.
«Τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο καιρός δείχνει να ηρεμεί σταδιακά και η θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, στην παρουσίαση της πρόγνωση του καιρού χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου, ενημέρωσε και για τη νέα επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής και την αστάθεια που θα διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου