Τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ANΘHΔΩNOΣ ΠOΛITEIA» για την Tοπική Kοινότητα Λουκισίων στηρίζει ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»Συνάντηση με τους υποψηφίους του ανεξάρτητου συνδυασμού της Τοπικής Κοινότητας Λουκισίων «ANΘHΔΩNOΣ ΠOΛITEIA», είχε το απόγευμα της Πέμπτης, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα.
H υποψήφια Δήμαρχος σεβόμενη τις επιθυμίες και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αποφάσισε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» να στηρίξει τον ανεξάρτητο συνδυασμό της Tοπικής Kοινότητας Λουκισίων «ANΘHΔΩNOΣ ΠOΛITEIA».

Η Έλενα Βάκα με τους τοπικούς υποψηφίους είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές και τόνισε ότι ο συνδυασμός «Αλλάζουμε», ως Δημοτική Αρχή θα έχει στενή συνεργασία μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka

Επίσημη Ιστοσελίδα: allazoume2019
Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019

Youtube: allazoume2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου