Στη δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων η Έλενα Βάκα
Στη δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, βρέθηκε την Κυριακή, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε»,  Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους.
Η υποψήφια δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων συνομίλησε με τα στελέχη του Κέντρου και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτή της Μητέρας χθες και βρεθήκαμε κοντά στη δράση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου μας, το οποίο βοηθά γυναίκες σε όλη την Εύβοια. Ως αρμόδια αντιδήμαρχος στη δημιουργία του, νιώθω περήφανη για την προσπάθεια που γίνεται από όλους τους εργαζόμενους εκεί. Προσπάθεια που πρέπει να στηριχτεί ακόμα περισσότερο και αυτό σκοπεύουμε να πράξουμε».

Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka

Επίσημη Ιστοσελίδα: allazoume2019
Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019

Youtube: allazoume2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου