Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» του κ. Γιώργου Πατούλη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ                                                         
Υποψ. Ευρωβουλευτής ΝΔΟ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,
συνεχίζοντας την προεκλογική δραστηριότητά του, παραβρέθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου στην παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» του κ. Γιώργου Πατούλη στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Στη συνέχεια, προσκεκλημένος του Υποψ. Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά παρέστη στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου. Ακολούθως συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κερατσινίου και αργά το βράδυ παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της Υποψηφιότητας του Πέτρου Καραβίτη στο Χαϊδάρι, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Πατούλη, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής.


Σήμερα 7 Μαΐου ο κ. Β. Μιχαλολιάκος θα συμμετάσχει στην εκδήλωση – ομιλία που
διοργανώνει ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής, κ.
Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ενώ στη συνέχεια θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που

διοργανώνει στον Ταύρο η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας. Επίσης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της Β3 και Β4 ΝΟΔΕ Αττικής η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου