Με κατοίκους της Χαραυγής συναντήθηκε η Έλενα ΒάκαΗ υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους, συνεχίζουν την περιοδεία τους στις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων.
Την Παρασκευή το απόγευμα η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με  κατοίκους της περιοχής «Χαραυγή». Συνομίλησε μαζί τους, την ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής και για το πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Η υποψήφια Δήμαρχος, η οποία έχει συναντηθεί και στο παρελθόν με το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Συλλόγου, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ίσως πιο παραμελημένη περιοχή της Χαλκίδας, όπως τη χαρακτήρισε.
Ανέπτυξε στους κατοίκους τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει ως Δημοτική Αρχή να επέμβει για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην υποψήφια Δήμαρχο τόσο για τη χθεσινή συνάντηση, όσο και  για την άριστη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka

Επίσημη Ιστοσελίδα: allazoume2019
Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019

Youtube: allazoume2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου